Szállítható Üzemanyagtartályok

Szállítható 300 Literes Üzemanyagtartály

Szállítható 300 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 400 Literes Üzemanyagtartály

Szállítható 400 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 600 Literes Üzemanyagtartály

Szállítható 600 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 1000 Literes Üzemanyagtartály

Szállítható 1000 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

A szállítható gázolaj tartályok a veszélyes és gyúlékony folyadékok közúti szállítására, az ADR / RID / IMDG normáknak megfelelően lettek kialakitva és jóváhagyottak egész Európa területén. A szállítható gázolaj tartályokat bányákban, építkezésben, kikötökben használják és felszerelhetők pick-upokra, kisteherautókra valamint bármilyen más járműre, amely lehetővé teszi, a telephelyeken a használatban levő gépek tankolását.

A szállítható gázolaj tartályok a veszélyes és gyúlékony folyadékok közúti szállítására, az ADR / RID / IMDG normáknak megfelelően lettek kialakitva és jóváhagyottak a VERITAS HIVATAL, IMDG 32° - 04 rendelete valamint 2005. június 6-án közzétett 134-es számú elnöki rendelet által és használatukhoz nincs szükség semmilyen egyébb különleges engedélyre vagy ADR eszközökre egész Európa területén.

Kapacitásuk 300 litertől kezdödik és 1000 literig terjed. A maximális ADR által megengedett szállítható mennyiség az 1000 liter.

Jellemzők:
Az EN 10025/93 szabványnak megfelelő, S235JR szénacélból készült vízszintes (1000 l) és függőleges (300-400-600 l) tengelyű, henger alakú tartály, egy ütés és borulás elleni védőszerkezet belsejébe kerül felszerelésre. Található rajta egy 300 mm átmérőjű, légmentesen záró felső nyílás, mely horganyzott lemezzel, peremmel, csavarokkal és tömítéssel van ellátva. A tartály belső elválasztófallal és egy hullámmegszakítóval van ellátva (csak az 1000 és 600 l-es tartályoknál). Kettős működésű biztonsági szellőzőnyílása van, melynek célja a folyadék kiszivárgásának megakadályozása felborulás esetén. Engedélyezett biztonsági és vákuumszeleppel van ellátva, valamint 3” sárgaréz töltőcsatlakozóval, mely könnyen eltávolítható és akár le is zárható. Targoncás emelésre, vagonhoz vagy platformhoz való rögzítésre speciálisan létrehozott nyílások találhatók. A tartályt két réteg epoxi alapozóval előkezelték, melyre, foszfát kezelést követően, egy fényes, RAL 6018 színű, kettős összetevőjű dupla poliuretán réteg került. A 300, 400, 600 literes hordozható gázolaj tartályok jóvá vannak hagyva közuti szállításra és nincs szükség semmilyen különleges engedélyre vagy ADR eszközökre. A PEM 300, PEM 400, PEM 600, kivéve PEM 1000, víszintes tengelyűnek lettek kifejlesztve, hogy csökkentsék a helyigényt.

Elosztórendszer:
A tartályhoz egy RAL 2008 narancs¬sárga színű fémszekrény is tartozik, amely rozsdamentes acél zárszerkezettel rendelkezik és amelyben egy 12 / 24 V-os, 55 és 120 l/perc közötti kapacitású szivattyú, literszámláló, részlegesen lenullázodó és összegző regiszter, tömlő valamint automata pisztoly található. A gázolaj tartályt a következőkkel szállítjuk: egy karbantartási kézikönyvel, a Veritas hivatal által kibocsájtott teszetelési tanúsítvánnyal, a Belügyminisztérium által kibocsátott megfelelőségi tanúsítvánnyal; és táblázattal, amellyel le lehet olvasni a külső szintmérőt.

Találatok: 1 - 4 / 4