Szállítható Alumínium Üzemanyagtartályok

Szállítható 490 Literes Alumínium Üzemanyagtartály

Szállítható 490 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 333 Literes Alumínium Üzemanyagtartály

Szállítható 333 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 250 Literes Alumínium Üzemanyagtartály

Szállítható 250 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Szállítható 80 Literes Alumínium Üzemanyagtartály

Szállítható 80 literes üzemanyagtartály gázolaj ...

Jóváhagyott alumínium szállítható gázolaj tartályok a veszélyes és gyúlékony folyadékok közúti szállítására ADR / RID / IMDG normáknal megfelelően lettek kialakitva és jóváhagyottak egész Európa területén. Használatukhoz nem szükséges a fenntieken kivül semmilyen különleges engedély vagy ADR eszköz. Kapacitásuk 80 literestől 490 literesig terjed. A szállítható aluminium gázolaj tartályokat bányákban, építkezésben, mezőgazdaságban, kikötökben, parkok, zöldterületek karbantartására használatos gépek tankolására használják és felszerelhetők pick-upokra, kisteherautókra valamint bármilyen más járműre, amely lehetővé teszi, a telephelyeken a használatban levő gépek tankolását.

A szállítható aluminium gázolaj tartályok a veszélyes és gyúlékony folyadékok közúti szállítására, az ADR / RID / IMDG normáknak megfelelően lettek kialakitva és jóváhagyottak a VERITAS HIVATAL, IMDG 32° - 04 rendelete valamint 2005. június 6-án közzétett 134-es számú elnöki rendelet által és használatukhoz nincs szükség semmilyen egyébb különleges engedélyre vagy ADR eszközökre egész Európa területén.

Az ADR által jóváhagyott maximális szállítható mennyiség a benzinnél 333 liter és a gázolajnál 1000 liter.

Jellemzők:
A tartály 4 mm vastagságú, 5754 H 111 aluminiumból van készítve. Belsejében, kivéve a 80 literes változatot, egy fal található a folyadékingadozás elkerülése miatt. A rajta található nyílás átmérője 320 mm. A fenntieken kivül található rajta 1" szellőző nyílás valamint 2" töltőcsatlakozó a sokkok megelőzése érdekében.

Elosztórendszer:
A 3-s osztályú 23 °C alatt gyuló folyadékoknál kézi szivattyúval működik, a 3-s osztályú 23° és 60° C között gyulladó folyadékoknal (diesel) pedig 12/24 Voltos elektromos szivattyúval. A gázolaj tartályt a következőkkel szállítjuk: egy karbantartási kézikönyvel, a Veritas hivatal által kibocsátott tesztelési tanúsítvánnyal; az olasz Szállítási Minisztérium és Kikötő Hatóságok által jóváhagyott tanúsítvánnyal, valamint az összes előírásnak megfelelően tanúsítványokkal. A CLOUD testreszabható a kiegészítők széles választékának köszönhetően.

Találatok: 1 - 4 / 4